Met medewerking van:

Hieronder staan de sponsoren van de duik

Onze hulp


Zonder de steun van de sponsoren is het niet mogelijk om de duik te houden. Door hun steun kan het feest ieder jaar plaatsvinden.


De gemeente Zandvoort ondersteund de nieuwjaarsduik ieder jaar, zij kijken met de organisatie mee om te kijken of aan alle voorwaarden worden voldaan. Daarnaast geven ze het evenement een financiëel impuls.Wij zijn een betrouwbare partner voor het huren van tenten voor elke gelegenheid. Wij richten ons op het realiseren van stijlvolle overkappingen voor verschillende doeleinden. In alles wat wij doen staat onze hoge kwaliteit centraal. Dit betekent dat een gehuurde tent brandschoon, veilig geplaatst en zeer representatief is. Daarnaast investeren wij in een perfecte voorbereiding van je evenement, zodat we niet op het laatste moment voor verrassingen komen te staan. Onze klanten variëren van bedrijven tot producenten. We staan goed bekend als punctueel, secuur, betrouwbaar en flexibel. Wij kiezen bewust voor kwaliteit boven kwantiteit. De langdurige samenwerking met veel van onze klanten is de kroon op ons werk!

www.tentsupply.nlAls je er zelf niet al aan meegedaan hebt, heb je er toch vast wel een van gehoord; de Nieuwjaarsduik. Het begon in 1960 als een soort grap met slechts acht man. Bij Unox konden we de grap wel waarderen en we adopteerden het evenement. Sindsdien duiken er elk jaar rond 10.000 durfals op 1 januari om 12uur het ijskoude water in. Het bakje warme erwtensoep naderhand zorgt – ondanks alle kou – toch voor een warm begin van het nieuwe jaar.  

https://www.unox.nl/nieuwjaarsduik.html